, , ,

ПП МОРЕ: Влизаме в предстоящите местни избори с амбицията за поредна победа

Партията регистрира листата си с кандидати за общински съветници и кметове на кметства в община Несебър

ПП МОРЕ регистрира своите кандидати за местния вот в Общинската избирателна комисия в Несебър. „МОРЕ ще участва в изборите с пълна листа от 21 кандидати за съветници в бъдещия местен парламент, подсилена с нови доказани и авторитетни попълнения“, съобщиха от партията.
Кандидатите в листата са представители на всички населени места в Община Несебър, с професионален опит в различни сфери – финансисти, юристи, инженери, предприемачи, хотелиери, специалисти в сферата на здравеопазването, счетоводители, IT специалисти и др.

Партията регистрира и четирима кандидати за кметове – в с. Равда – Андон Бакалов, гр. Свети Влас – Иван Николов, с. Гюльовца – Стойко Адамов и с. Оризаре –  Даринка Стойчева.
Председателят на партията и водач на листата Пейчо Колев, каза, че МОРЕ поема курс към предстоящите избори през октомври с амбицията за поредна победа.
„Предстоят най-важните избори – тези за местната власт, а ПП МОРЕ обещава да затвърди и надгради очакванията на хората. Уверени сме в мъдрия избор на жителите на общината. Вярвам, че ще гласуват с разум за успешното й развитие“, посочи той.

„Основните идеи, които ще защитаваме, са подобряване на пътната безопасност и транспортната инфраструктурата, изграждане на нови паркоместа, инвестиции в образованието. Здравеопазването също е един от основните ни приоритети и смятаме, че може да бъде много по-добре структурирано, като се обърне серизно внимание и на места, които имат сериозни дефицити откъм обслужване със здравни грижи. И не на последно място – чисто и прозрачно управление“, заяви водачът на листата Пейчо Колев, който е и председател на партията.

Той изрази надежда, че ще се води една разумна предизборна кампания, в която политическите участници да се конкурират на база програми и идеи.
„През всички тези години ние никога не сме спирали да работим за Община Несебър и ще продължаваме да го правим. Добре познаваме проблемите на общината и винаги сме предлагали работещи решения“,  допълни Колев, който по образование е финансист.
От ПП МОРЕ казаха още, че сред основните им приоритети е осигуряване на условия за привличане на повече туристи в общината, успешно привличане на средства от оперативните програми на Европейския съюз.

Председателят Пейчо Колев и кандидатът за общински съветник Венета Танева-Кючукова подадоха листата в ОИК-Несебър заедно  с част от своите съмишленици

Втори в листата е строителният предприемач Димитър Транов. На трето място е доказаният юрист Виктор Паскалев от Несебър. Бизнесменът Неделин Янков е четвърти. Кирил Янков е също разпознаваемо лице в общината– той е на пета позиция, работи в сферата на туризма. Радост Кондова е под номер шест, завършила е Международни бизнес отношения. Новото попълнение в листата е Павел Недялков, управител „Човешки ресурси“. След него се нарежда агроинженерът Демир Петров. В листата влизат също Златина Белчева, както и Венета Танева – Кючукова, с управленски позиции във водеща европейска компания, Митка Попова и др.

Прилагаме пълния списък с имената на кандидатите за общински съветници на ПП МОРЕ в Несебър:
1. Пейчо Колев, гр. Несебър
2. Димитър Транов, гр. Свети Влас
3. Виктор Паскалев, гр. Несебър
4. Неделин Янков, гр. Несебър
5. Кирил Янков, гр. Несебър
6. Радост Кондова, гр. Несебър
7. Павел Недялков, гр. Несебър
8. Демир Петров, с. Гюльовца
9. Златина Белчева, гр. Несебър
10. Венета Танева – Кючукова, гр. Свети Влас
11.Митка Попова, гр. Несебър
12. Галина Славова, гр. Несебър
13. Петьо Пеев, с. Равда
14. Милена Трошанова, с. Оризаре
15. Исмаил Хазим, к. к. „Слънчев бряг“
16.Павел Павлов, с. Кошарица
17. Жельо Димитров, с. Тънково
18. Петър Чавдаров, гр. Обзор
19. Георги Митев, гр. Несебър
20. Веселин Налбантов, гр. Свети Влас
21. Николай Станчев, гр. Несебър