, , , ,

Позор само в Несебър навръх Независимостта на България, няма обявление от страна на общината, как ще протече празничната програма

В сайта на община Несебър няма и два реда официална информация за това как ще протече програмата и дали изобщо ще има някаква празнична програма по повод празника днес. Когато цяла България честтва 115 години НЕЗАВИСИМОСТ, калинките в община Несебър, които са силно зависими от кмета Николай Димитров, явно забравиха за празника днес.

Всичко, което може да намерите в сайта на общината (в раздел културна програма) по повод един от най-значимите за българската история дни, който днес честваме като празник в цяла България се състои в снимка на някакъв афиш с много лош за четене шрифт, за културната програма на община Несебър през месец септември, който афиш забележете е публикуван в началото на месеца!

От какво се страхува „Кмета на гражданите, че на страницата си във Фейсбук от която ни залива всеки ден с това каква лента е отрязал на незавършени обекти из цялата община, не публикува и два реда за това, че днес на площада ще се издига знаме и ще има концерт (кой ще го изнася, концерта няма информация).

От какво се страхуват силно зависимите служители на община Несебър от кмета Николай Димитров, от някой друг?

Или водени от идеята и факта, че когато, нещо не се обяви публично, на площада няма да има много хора и когато са си само те, послушковците на заплати, на площада всичко ще протече гладко и безпроблемно през този ден в който кмета ще изнася словото си.

Имаме и един въпрос към кмета Николай Димитров и послушните му служители в община Несебър:

– От какво се страхувате всички Вие, дами и господа, нали само преди няколко дена кмета спечели ( пардон си плати наградата кмет на гражданите), защо се криете предизборно именно от тях и се събирате само вие, за снимките с които после да облъчвате онези и малкото, които все още останаха да ви вярват?