, , , ,

Мъж е с разбита глава след кървав екшън пред РПУ-Несебър

Близо 40 души вдигнали страшен цирк пред участъка в морския град, дори полицаите не са успели да ги озаптят

Мъж е с разбита глава и след кървав екшън между две фамилии пред Районното управление в Несебър. Бруталният случай е от тази сутрин, узна Флагман.бг от местен жител, станал очевидец на целия скандал. 

Разправията между двете семейства, които са от т.нар. Файтонджийското селище, намиращо се между Слънчев бряг и Кошарица, и от котелското село Градец, е започнала заради кражба на булка. Местните си харесали за снаха от семейството на пришълците, което обаче категорично отказало да станат роднини. Така се стигнало до кражбата на булката. Градешката фамилия побесняла и атакувала дома на кандидат-сватовете. След подаден сигнал на спешния тел. 112, двете фамилии са повикани да дадат обяснения в РУ-Несебър. Скандалът не само се пренесъл пред полицейския участък, но и ескалирал, разкри свидетелят. 

„Беше страшно! Пред полицията имаше поне 40 човека. Скачаха върху полицейските коли, замерваха ги с камъни, хвърляха камъни и помежду си. Полицаите не можеха да ги озатпят. Има и пострадали. Момчето, за което са откраднали булката, е в тежко състояние, цялата му глава беше в кръв, след като го удариха с камък“, разказа очевидецът.

По наша информация той е настанен в болница, но не е ясно какво е състоянието му. Има няколко човека в ареста, както и щети по служебен автомобил

Очаквайте подробности! 

източник: flagman.bg