, , ,

Изненада! Мижав интерес към откриването на кампанията на Николай Димитров

От няколко дни във Фейсбук групите и страниците свързани с кмета Николай Димитров се върти събитие с послание „Откриване на предизборна кампания“, на Николай Димитров кандидат за кмет на община Несебър за пореден пети път.

Въпреки споделянето му в страницата на кмета, която от вчера смени името си на „за кмета“, но пък за сметка на това е с 10 000 харесвания, събитието не се радва на никакъв интерес, може да се каже, че към него гражданите на Несебър буквално проявяват мижав интерес, едва 45 човека са се отбелязали, че ще отидат, а други 210 са се отбелязали, че имат интерес.

Само за сведение на нашите читатели, всяко обявено събитие на територията на община Несебър във Фейсбук, без значение за какво ще е събира поне по 200 човека, които се отбелязват, че ще отидат, а поне 700 -800 човека се отбелязават, че имат интерес.

Припомняме, че преди няколко дена Николай Димитров се показа от една платена церемония на една частна компания, с класация за Кмет на годината, в която беше избран за „Кмет на гражданите“, но предвид мижавият интерес към събитието му във Фейсбук, май ще се окаже, че нещата не са точно така, както се опитаха да ги представят от ПИАР отдела на кмета в медиите.

Оставаме на линия и ще следим с интерес днес, какви лица необвързани по един или друг начин с общинската администрация, общинските предприятия и фирми, ще присъстват на откриването на петата му поред кампания за кмет.