, , ,

Излез и Гласувай! ТИ РЕШАВАШ!

Скъпи, съграждани живеещи в община Несебър, остават точно 20 дни, до изборният ден в който ще се проведат Местни избори 2023, денят в който Вие решавате и давате вашият глас за онзи от кандидатите, който го е заслужил в който имате доверие, за който сте наясно, че няма да ви излъже и ще направи всичко онова, което е обещал в предизборната си агитация, затова ви призоваваме в денят на изборите – Излезте и Гласувайте!

Днес, искаме да се обърнем, към всички онези, които не отиват до урните в изборният ден,  днес искаме да се обърнем и към всички онези млади хора, които за първи път в своя съзнателен живот ще имат правото да гласуват на избори:

„Правото на глас е основното право, без което всички останали права са безсмислени. То дава на хората контрол върху собствената им съдба.“  

Линдън Джонсън

Започваме нашето обръщение към Вас,  с мисълта по-горе, защото основното право на всеки човек е правото му на глас по-време на избори, без това си право, всички останали права които му се полагат реално като гражданин се обезсмислят.

Защо е важно да се гласува:

  • Защото с гласа си  ти решаваш своето бъдеще!
  • Оставяйки това в ръцете на някой друг, той решава вместо теб!
  • Високата избирателна активност, унищожава възможността за фалшификации, буквално намалява силата на купения и корпоративният вот в изборният ден! (Всички знаем, че такъв и на тези избори в община Несебър ще има)
  • Да гласуваш е твое право и ти не трябва да се отказваш доброволно от него!

Знаем и сме наясно с факта, че на мнозина от Вас в община Несебър с годините им е внушавано, че няма смисъл да ходят да гласуват в изборният ден, защото каквото и който и да изберат, промяна няма да има. Но това, не е така.

Историята ясно е доказала смисъла на всеки един избор във вашият живот,  на всеки един човек, дори когато му се налага да избира каква марка автомобил или дреха да си закупи, му се налага да избира, и избира след като направи своя информиран избор, за да получи най-доброто за себе си.

Затова не захвърляйте правото си да гласувате в изборният ден, отидете до урните и дайте своя глас, за онзи, който няма да ви излъже, за онзи който ще спази своите обещания и най-вече за онзи кандидат за който сте наясно, че може да имате пълно доверие.

Всеки един от Вас, трябва да гласува, защото само така можем всички ние като общество в община Несебър да донесем така жадуваната промяна и направим общината ни отново, онова място с което всички ние се гордеехме и посрещахме целогодишно туристи и приятели с усмивка.

Днес, усмивките изчезнаха от лицата ни, защото сме отегчени от постоянните предизборни лъжи през годините!

Но всичко може да се промени, стига да го поискате и да отидете до урните, за да гласувате, защото вашето право на  глас е вашето основно право във всяка една ДЕМОКРАЦИЯ!