, , ,

Детска площадка в гр. Свети Влас опасна за здравето на децата! Институциите в Несебър пак нехаят

Дете е пострадало на детска площадка в гр. Свети Влас, до старата църква според публикация на майката в социалните мрежи площадката е опасна за здравето на децата, но въпреки сигналите и до институциите в гр. Несебър и групите в социалните мрежи за град Свети Влас, никой не обръща от месеци внимание на този проблем.

Припомняме, че в „БКСО“ Несебър, което трябва да се чете (Благоустройство Комунални Строежи Озеленяване) работят близо 700 човека, които са под прякото подчинение на кмета на гр. Несебър г-н Николай Димитров и никой друг не може да им нареди какво да правят, но явно никой от тях не е специалист в областта на рязането с металорежещи инструмент.

Арматури стърчат от бетонна стена, която видно от снимките е правена в недалечното минало, но пък за сметка на това не е обезопасена въпреки факта, че се намира точно на детска площадка. Майката на пострадалото дете е качила и снимки в социалните мрежи и иска да получи отговор, докато това е реалността, защо кмета на община Несебър всеки ден ни залива с пропаганда как мислел за развитието на общината.