, , ,

Да си купиш наградата Кмет на годината! Лесно е! /Документи/

Днес ви питаме:

Чували ли сте за фирмата „БРАНД МЕДИЯ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД?

Това е фирмата, която стои зад сайта Кмета.бг. Самото име на сайта е достатъчно, за да предположите за бизнес модела му.

Като всяка друга медия и тази се издържа от предлагането на услуги за „Информационно и медийно обслужване“.

На снимката от регистъра се вижда, че този сайт изцяло се издържа от суми, които се плащат от почти всички Общини в България и явно онзи, който плати най-много в годината на класацията печели някакъв приз. Публикуваме и декларацията на „БРАНД МЕДИЯ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД за 2021 година, където ясно се вижда, че община Несебър е платила 10 800 лв на тази фирма, защо само кмета Николай Димитров явно е наясно!

Община Несебър на 100% е платила и тази година, десетки хидяли лева за услугата и само факта, че кмета на Несебър, който буквално вече е ненавиждан в община Несебър, спечели награда „Кмет на гражданите“ ни навежда на мисълта и че за този ПИАР на Николай Димитров, ние данъкоплатците в община Несебър, сме платили поне 20 000 – 25 000 лева и през 2023 година, която се явява предизборна и трябва да се печелят измислени класации в които никой не гласува, но за сметка на това всеки кмет купува!