, , ,

В Обзор бесни на кмета на Несебър, това ли ти е кмете ремонта на алеята? Кой открадна парите?

Ремонтът на крайбрежната алея в Обзор започна в началото на март тази година. Средствата за ремонта са от местната хазна на община Несебър. Като ремонта на алеята се водеше според обществените поръчки на общината втори етап от реконструкцията на алеята, като преди първата копка по подмяна на ВиК инфраструктурата през март, основната настилка беше премахната. Тогава според думите на кмета на община Несебър Николай Димитров с новата алея покрай морето гостите и жителите на Обзор ще могат да се радват на още по – добра среда, когато се разхождат покрай морето.

Припомняме, че ремонта на алеята продължи през цялото лято и дейностите по строителството и често бяха обект на коментари, заради шума и прахоляците.

Сега вече алеята е готова и може да видите какво е останало след тях строителите и фирмите на кмета на Несебър. Кой точно открадна парите, за да свърши всичко това се питат в Обзор и се молят някое дете или някой възрастен човек, да не пострадат на алеята.

Буден гражданин на град Обзор, който сподели снимките в Групата „Обзор – всички новини и актуални теми“ добави и следният коментар:

Ремонт ли бе да го опишеш или просто некадърност, която може да се обясни с невежество на изпълнителите и подкупност на служителите от община Несебър!

Обичта на кмета на община Несебър към всички граждани от град Обзор е видна от това, което той прави за нас!