, , ,

Атанас Терзиев сменя отбора на ГЕРБ с този на Кулев за местния вот

Несебърският политик и дългогодишен член на ГЕРБ Атанас Терзиев сменя отбора за местния вот. Това заяви самият той чрез социалните мрежи. Той уведомява избирателите, че ще се кандидатира за общински съветник от листата на местната коалиция „Български Гласъ“.

„Нормално е всеки веднага да попита: „Ама как така, нали винаги си бил от ГЕРБ?“ Да, така е било, но за тези избори реших да сменя отбора поради две причини. Първата е, че не беше зачетено моето и на други членове на ръководството мнение относно подредбата на листата, като се има предвид, че не е стоял въпроса относно моето място в нея, аз изразих категорично, че ще участвам преференциално и няма никакво значение на кое място ще съм. Втората причина е, че се очакваше официална подкрепа на партията към настоящия градоначалник – от София, без да зачитат нашето мнение“, написа Терзиев.

ГЕРБ ренегатът продължава с това, че именно заради несъгласието му с водената от партията политика е получил покана за участие в местната коалиция с кандидат за кмет Румен Кулев.